Monstermakroner |
Jeg har lenge kjempet i mot, men i går måtte jeg bare
Som sagt, så gjort. Jeg hadde fremdeles ikke noe mandelmel, mandler eller matmølle, men jeg malte en pose hasselnøtter så godt det lot seg gjøre med stavmikseren min (anbefales ikke), og lot hasselnøttmasse bli stand in for mandelmel denne gangen. Det fungerte helt fint, selv om makronene ble litt grovere i konsistensen.
Buhu! |
Fylt med sjokoladekrem. Godt, men mektig. Be warned. |
Til neste gang:
- Bruk mandelmel
- La makronene hvile en stund på bakeplaten FØR de stekes
- Bland fargen inn tidlig - mens eggehviter og sukker piskes stivt
- Lag makronene mindre ...
Whoopie-makroner. Neste gang blir de mindre ... |
så fine de ble :) Skal prøve meg på dette en dag jeg også :)
SvarSlettDe ser fina ut:) Jag mixade också en gång men tycker det blev så ojämnt och blött/fett.
SvarSlettså fina, det är inte helt lätt att baka macarons
SvarSlettTakk, snille dere!
SvarSlettSwimzy - jeg anbefaler absolutt Manuelas oppskrift, den er veldig mye enklere enn mange andre makronoppskrifter jeg har sett.
Pehrnilla - jeg har jo ikke prøvd noen annen oppskrift, så har ikke noe å sammenligne med, men disse ble gode på smak, bare litt grovere i konsistensen ettersom stavmikseren min ikke duger til å male mel ...
Cupcakesfluffan - nei, det var vondt da det gikk galt med det første brettet. Men jeg gir meg ikke! ;)
M:)
De ser jättefina ut. Själv gjorde jag urfula maracons i somras, måste göra ett nytt försök och då ska jag försöka få tag i mandelmjöl.
SvarSlettTrevlig helg!
Haha, "urfula" makroner :D Det tror jeg nesten ikke på, alt annet du lager er jo tett på perfekt!
SvarSlettGod helg til deg også!
M:)
Stort och smaskigt! Å fina dessutom :-)
SvarSlettTack för alla kommentarer du lämnat på bloggen min! :-) Blir jätteglad!
Mhmmm.. yummi.. :-P
SvarSlettI like it!
Best wishes & greetings from Vienna :-)