onsdag 7. mars 2012

Kladdekake


Vi kom hjem fra hytta en søndags kveld for et par uker siden, og etter at ungene var lagt kjente jeg at jeg bare måtte ha et eller annet godt - kjapt! Løsningen ble en kladdekake: Ingen fancy ingredienser, slenges sammen (og stekes) på rekordtid, og smaker supergodt. Win-win. Jeg fant oppskriften på www.kladdkakor.se.

OPPSKRIFT:
1 dl smeltet smør eller margarin
2 egg
2,5 dl sukker
1,5 dl hvetemel
4 ss kakao
1 ss vaniljesukker
1 ks salt
1 ks bakepulver

Visp smeltet smør/margarin sammen med sukker og egg. Rør i det tørre og hell røren i en smurt springform. Jeg brukte en springform på 22 cm, og strødde formen med kokos.

Stek ved 180 grader i 15-18 minutter, til kaken er gjennomstekt ytterst, men fremdeles kladdete i midten. Avkjøl og strø gjerne over melis - eller kokos, slik jeg gjorde!M:)

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

  Med vänliga hälsningar,

  Senka
  senka@alleoppskrifter.no

  SvarSlett