søndag 10. november 2019

Velkommen

Eller velkommen tilbake, hvis du har vært innom Baking by Monica tidligere. 

Det er mange år siden denne bloggen var aktiv, men nå er tiden inne. Form, farge og innhold er noe forandret, og lanseringen er gjort på den mørkeste og dystreste tida på året med overlegg. Egentlig skulle bloggen vært oppe på Halloween, men som vanlig var jeg litt for sent ute. 

Mord og Muffins har eksistert i lang tid - i min morbide fantasi. Bloggideen boblet først til live igjen rundt Halloween 2018, da jeg oppdaget Curious Creations of Christine McConnell på Netflix. Og nå er det Halloween igjen (min favoritteste høytid), Christine er på farten igjen med et nytt YouTube-show, mord og gørr er på agendaen, og alle solemerker forteller meg at tiden nå er inne til å ta livet av mannen min.

I tillegg til å poste ulike bakeprosjekter og ideer, vil jeg dokumentere alle andre kreative/dødelige krumspring, og håper bloggen vil hjelpe meg til å takle ulike prosjekter jeg hittil har tenkt var uoverkommelige. Kan jeg det ikke, vil jeg lære det!

Vil du være med, så heng på. Jeg lover uregelmessige poster, upålitelige planer og tomme løfter. Men kanskje litt gøy også. Og inspirasjon?


M;)
1 kommentar:

  1. Hurra! Off to the races! Med nyslipte kniver og slikkepotter!

    SvarSlett