søndag 17. oktober 2010

Bursdagskake med sirkler

Gratulerer med dagen!

Vi skulle vært i bursdagsselskap på lørdag, men dårlig form satte dessverre stopper for det. Heldigvis kom kaka frem likevel! Jeg ble fortalt at den smakte godt :)

Denne kaka fylte jeg med fluff, som er fullstendig genialt. Ta hvilket som helst godteri du liker, smelt i varm kremfløte, avkjøl, og visp. Voila! Kakefyll eller muffinsglasur med smak av ditt favorittgodteri. Ettersom dette skulle være en sjokoladekake, bestemte jeg meg for å forsøke meg på en fyllkombinasjon som jeg har hørt mye bra om, nemlig Ahlgrens biler og Dumle. Nå fikk jeg ikke smakt på selve kaka, men jeg snek meg til en smakebit av fyllet underveis, og det ble i hvert fall veldig godt!

Guffens beste sjokoladekake fylt med Ahlgrens bilerfluff og Dumlefluff. Mørk sjokoladeganache som dik og rundt hele kaken. Lokk i mmf og pynt i marsipan.

M:)

10 kommentarer:

 1. Høres nuddelig ut! Og så så fin den er! ;>

  SvarSlett
 2. Vilken fin tårta, låter gott med ahlgrensbilarfluff och dumlefluff,

  SvarSlett
 3. Takk! Så morsomt med kommentar fra en blogger på blogglisten min :)

  Ja, hvem skulle trodd det ble godt, egentlig? Det høres jo litt rart og kvalmt ut, men det fungerte altså. Takk til Sockerrus for inspirasjon! Lenkene i innlegget går til hennes fluff-oppskrifter.

  M:)

  SvarSlett
 4. Du den kaken (ja, det heter det på bergensk!) var FANTASTISK!

  Folk var helt over seg i selskapet og flere spurte om hvor vi hadde bestilt den. He ... Skulle kanskje gitt dem nummeret ditt? ;-)

  SvarSlett
 5. Hehe, så fint at den var god!

  Jeg baker gjerne for folk, men gir ingen garantier for utseendet på kaka. Jeg sliter litt med en kakastrofe i dag, så har lav selvtillitt for øyeblikket ;)

  M:)

  SvarSlett
 6. Åh, herregud. Fluff. Jeg må lage fluff. Stilig blogg! Fant deg via Sesselja. :)

  SvarSlett
 7. Jeg syntes nok jeg gjenkjente navnet fra bloggen til Sesselja, ja. Moro at du stakk innom!

  Fluff anbefales!

  M:)

  SvarSlett
 8. Så barnvänlig:) Färgerna är jättefina, jag gillar prickar.

  SvarSlett